Το Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων- Πότε λήγουν τα μαθήματα σε Γυμνάσια , Λύκεια, Δημοτικά- Πότε λήγουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις

Home / Το Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων- Πότε λήγουν τα μαθήματα σε Γυμνάσια , Λύκεια, Δημοτικά- Πότε λήγουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις - 24/01/2023 , by mail_kb3qe3zm

Οι Πανελλαδικές θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ και 2 Ιουνίου των ΓΕΛ και θα ολοκληρωθούν για τα γενικά μαθήματα στις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Υπουργό Παιδείας  η ημερομηνία έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων θα είναι η Πέμπτη 1η Ιουνίου για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ και η Παρασκευή 2 Ιουνίου για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

 Το διδακτικό έτος 2022-2023  ολοκληρώνεται: στις 19/5 τα μαθήματα, στη Γ΄ Λυκείου οι ενδοσχολικές εξετάσεις στις 30/5, σε Α’ και Β’ Λυκείου οι εξετάσεις στις 15/6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Χρήσιμα Αρχεία