Βαθμολογίες Α΄ Τετραμήνου 2022-23

Home / Βαθμολογίες Α΄ Τετραμήνου 2022-23 - 08/02/2023 , by mail_kb3qe3zm

Τη Δευτέρα 6/02/2023 και ώρα 12.00 θα γίνει επίδοση βαθμολογίας για το Α΄ Τετράμηνο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας,

με την παρούσα επιστολή, εκ μέρους και των καθηγητών/τριών του σχολείου μας, θα ήθελα αφενός να σας εκφράσω τις εγκάρδιες ευχές μου για το νέο έτος με υγεία, πρόοδο και καλή επιτυχία στις εξετάσεις των τελειόφοιτων και αφετέρου να σας ενημερώσω ότι τη Δευτέρα 13-2-2023 και ώρα 11.30 - 1.30, θα έχετε την ευκαιρία όλοι οι γονείς/κηδεμόνες  να έρθετε στο σχολείο για να παραλάβετε τους βαθμούς των παιδιών σας και να ενημερωθείτε για την πρόοδό τους.

Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε για να γνωρίσετε τους εκπαιδευτικούς των μαθητών/τριών. Επιθυμώ  να σας επισημάνω ότι επιζητούμε αυτή τη γνωριμία, όχι μόνο γιατί την οφείλετε στα παιδιά σας, αλλά κυρίως γιατί με την απουσία σας  χάνετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να συζητήσετε δια ζώσης, τα ουσιαστικά προβλήματα, που μπορεί να απασχολούν τη σχολική τους ζωή.

Τέλος, κατανοώντας τυχόν αδυναμία κάποιων να προσέλθουν, θα πρέπει να τονίσω, ότι η παρουσία σας θεωρείται από όλους τους εκπαιδευτικούς απαραίτητη, εφόσον έχουμε να κάνουμε με ανήλικους μαθητές/τριες και η ενημέρωση για την πρόοδο και την συμπεριφορά τους είναι ιδιαίτερα σημαντική και δεν είναι δυνατόν να αναβάλλεται.

Σας ευχαριστώ και αναμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια

Σκλαβούνου Βασιλική

Υ.Γ. Παρακαλούμε η είσοδος στο σχολείο να γίνει με την χρήση μάσκας, όπως συνιστάται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Χρήσιμα Αρχεία